Helårsdestinasjonen Nesfjellet

Her, i hjertet av Hallingdal, bare litt over to timers kjøretur fra Oslo, finner du alt du kan ønske deg av et feriested i fjellet.

Nesfjellet plasserer seg som den kommunen i landet hvor flest har etablert seg med ny hytte de siste årene.

Her finnes Hallingdals største løypenett med naturlig tilknytning til et hytteområde, alpinløyper, hyggelige serveringssteder, sykkelstier i norgestoppen og en av Norges beste fjellbaner for golf. Til sammen gjør det Nesfjellet til en av landets mest komplette feriedestinasjoner.

Fjelltomter med panoramautsikt

Gode bilveier helt fram og nærhet til et tradisjonsrikt og livlig tettsted er også en del av sjarmen.

Nesbyen har flotte fjellområder på begge sider av dalføret, men de største finner du på vestsiden. Her ligger også de mest kjente hytteområdene i kommunen, og de som opplever størst vekst.

Her slipper du ikke opp for turopplevelser – enten du søker dem på snaufjellet eller i lunt skogsterreng.

Og det er her, i nærheten av alpinanlegg og golfbane, og med et uendelig løypenett for langrenn, sykling og fjellvandring rett utenfor døra, du nå kan sikre deg en stor fjelltomt med panoramautsikt i Tverrlia.

Velg selv

Tomtene i Tverrlia selges uten byggeklausul. Det betyr at du selv kan velge hva du ønsker å bygge på tomten din. Reguleringsbestemmelsene åpner for bygging inntil 250 kvadratmeter BYA, fortrinnsvis fordelt på flere bygg.

Resten er opp til deg, men trenger du hjelp fra eksperter formidler Nesfjellet Prosjektutvikling kontakt med fagfolk som kan hjelpe deg gjennom hele byggeprosessen, fra de første skissene og frem til ferdig innredet hytte.

  • tverrlia posisjon
  • Meld interesse eller bestill prospekt Ta kontakt